2015. február 24., kedd

Méregtelenítő Kinoki tapasz szett / 1 doboz: 5 pár - Jelenlegi ára: 590 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Méregtelenítő Kinoki tapasz szett
A Kinoki méregtelenítő talptapasz különleges gyógynövény összetételének köszönhetően kíméletesen és teljesen természetes módon távolítja el a mérgeket a szervezetedből.
A Kinoki tapasz használatával egyszerűen alvás közben tudod növelni szervezeted energiaszintjét. Ne várd, meg amíg a testedbe jutó káros anyagok megtámadják az egészségedet: méregtelenítsd szervezetedet minden nap!
1 doboz 5 párat tartalmaz!
Hogyan működik?
A Távol-Keleten kifejlesztett méregtelenítő talptapasz az ősi gyógymódokhoz hasonlóan hat: az akupresszúrás pontokon keresztül stimulálják a talp reflexpontjait, serkentik a szervezet öngyógyító erejét és regenerációs képességét, ami jótékony hatással van az általános egészségi állapotunkra és az egész testre. A tapasz összetevői a lerakódott salakanyagok jó részét fellazítják, magukba szívják és kivonják a szervezetből. A toxinok aztán a keringési rendszeren keresztül eljutnak a kiválasztó szervekhez és eltávoznak a bőrön és a vizeleten keresztül a nyirokrendszerből, így a legtermészetesebb módon tisztítják a szervezetet. Csak fel kell rakni alváshoz, reggel pedig eltávolítani. Látható lesz rajta az elszíneződés, amit a sok méreganyag okoz.
Előnyei, hatásai:
Felszívja a test által kibocsátott méreganyagokat. Elősegíti a szervezet természetes öngyógyító képességét. Javítja a szellemi koncentrációt, frissíti a gondolkozást. Segíti a normál vérkeringést, csökkenti a stresszt. Csökkenti az ízületi- és izomfájdalmakat. Erősíti az immunrendszer működését. Fokozza szerveztünk vitalitását. Elősegíti a nyugodt alvást. Antibakteriális hatású.
Eredeti ár: 1 890 Ft
Akciós ár:
590 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!



Jelenlegi ára: 590 Ft

Az aukció vége: 2015-03-16 15:03
. Méregtelenítő Kinoki tapasz szett / 1 doboz: 5 pár - Jelenlegi ára: 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése