2015. január 29., csütörtök

Egér- és billentyűzet készlet, vezeték nélküli,... - Jelenlegi ára: 16 000 Ft


Egér- és billentyűzet készlet, vezeték nélküli, USB, HUN, MICROSOFT "3000"
Termék azonosító: 177978
Megbízható, 2, 4 GHz-es vezeték nélküli technológia: A 2, 4 gigahertzes vezeték nélküli technológiával akár 10 méterről is zavartalanul használhatja eszközeit.
BlueTrack Technology: Az optikai megoldások kiforrottságát és a lézer pontosságát ötvöző BlueTrack Technology kiváló követést biztosít szinte bármilyen felületen. 1
További információ
Bepattintható mini adóvevő: Csak csatlakoztassa az adóvevőt számítógépéhez. Utána szállításhoz egyszerűen csak pattintsa be az egér aljába.
Media Center: A billentyűzetről vezérelheti a médialejátszást.
Gyorsbillentyűk: Gombnyomásra megnyílik a Windows Media Player, a levelezőprogram, a böngésző kezdőlapja, a számológép, a Dokumentumok mappa, a nagyítási funkció, a csevegőprogram és a Fényképek mappa.
Dönthető görgetőkerék és további funkciók: A négyirányú görgetés, az öt programozható gomb, a gumi oldalmarkolat és a nagyító zavartalan navigációt tesz lehetővé.
Elem állapotjelzői: Nem kell attól tartania, hogy az elem váratlanul lemerül. Piros fény jelzi, ha lemerülőben van az elem.
Windows ablakváltó: Váltson a megnyitott ablakok között egyszerűen, egyetlen kattintással.
Cseppálló, csendes működésű billentyűk: Ha folyadék ömlik a billentyűzetre, az erre szolgáló csatornák elvezetik, hogy megóvják a halk, lapos kialakítású, jól reagáló billentyűket.
A Windows 7 Tálca Kedvencek funkciója: A billentyűzet gyorsbillentyűivel egyszerűen hozzáférhet a Windows tálcán látható programokhoz. A billentyűk alkalmazkodnak a hozzájuk rendelt alkalmazások új helyéhez, ha az ikonok áthúzásával átrendezi a Windows tálcát.
USB csatlakozás
4 AA méretű alkálielem szükséges (mellékelve)
1 év garanciaMennyiség: 1 db(Egységár: 16 000 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft
Pick Pack Pont: 590 Ft
20 000 Ft felett Ingyenes!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással



Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Egér- és billentyűzet készlet, vezeték nélküli,... - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése