2014. szeptember 21., vasárnap

Apadó források - Corvina - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eladó a képeken látható ritka fotóalbum. Kétnyelvű a kiadvány A  szöveget az idén elhunyt Domokos Péter finnugrista irodalomtörténész írta. A finnugor népek körében készült képek pedig Paulius Normantas fotóművész munkái. Jó minőségű papíron, fűzve van a kiadvány. A fotók a mordvinok, cseremiszek, votjákok, zürjének, vepszék, vótok-izsórok, lívek, lappok, és az osztjákok körében készültek. Kevés fellelhető példány van belőle.
Személyes átvételre a főváros III. és VI. kerületében, egy-egy adott helyen van lehetőség. Terézvárosi helyszín esetén hétköznap, hivatali időben lehet jönni, de csak pontos időben, előzetes telefon után. Az óbudai átadásnál tágabbak a lehetőségek, itt akár a hétvége is szóba jöhet.
Kedves licitálók, minden ésszerű javaslatra reagálok. Esetenként változóan, de hajlamos vagyok a kompromisszumokra; ár, licitzárás, stb. Kérdezzenek bátran! Ha megfontolandó javaslattal élnek, akkor azt licit előtt tegyék, mert a még nem licitált aukciónál nagyobb az eladói mozgástér az esetleges módosítások tekintetében. Nézzék meg egyéb portékáimat, hátha találnak valami kedvükre valót! Olvassák el információs oldalamat is! Csak akkor licitáljanak, ha az ott leírtak Önöknek elfogadhatók. Egyetlen holmim sem kapcsolat-felvételi termék. Ha valami megtetszik, kérem vásárolja meg szabályos módon. Én is így teszek vevőként. Nincs szükségem arra, hogy valamit megvegyen az elérhetőség megszerzése céljából! Amit itt árulok, azt a Vaterán kívánom eladni. Köszönöm figyelmüket.



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2014-10-12 11:09
. Apadó források - Corvina - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése