2015. április 30., csütörtök

Sulwhasoo koncentrált ginseng szemkrém, 1ml - Jelenlegi ára: 220 Ft


Sulwhasoo koncentrált ginseng szemkrém sötét karikára, táskákra 1ml
A koreai kozmetikumok/termékek több gyógynövény kivonatát is tartalmazzák. A gyógynövény kivonatok ma már analitikai módszerekkel is kimutatható alkotóelemei növelik a termékek hatásosságát. Fejlesztéseik alapelve, hogy bőrünk, testünk ápolására olyan anyagokat használjunk, amelyek a bőrön át felszívódnak, amelyeket a bőr befogad és hasznosít
Sulwhasoo Koncentrált Ginseng szemkrém
Revitalizáló, tápanyagokban gazdag, mélyen tápláló arckrém. Hidroponikus hatása révén hűsít és hidratál, helyreállítja a vérkeringést, javítja a szemkörnyék bőrének rugalmasságát, csökkenti a ráncokat.
Magas koncentrációban tartalmaz ginzenget és egyéb koreai gyógynövényeket, melyek révén a bőr legmélyebb rétegeibe lejutva segíti annak megújulását, finomítják és feszesítik azt.
Hártyás csüdfű és fehér eper kivonattal erősíti a bőr védekezőképességét, csökkenti az öregedés jeleit, és visszaállítja a tiszta, ragyogó bőrt.
Igazi luxus textúrájú krém az egészséges, tápanyagokkal feltöltött bőrért.
Használata: Reggel és este egy kis mennyiséget finoman masszírozza a szemkörnyék bőrébe. Szemhéjon is használható.
Kiszerelés: 1 ml
Eredeti ára: 25ml kiszerelés kb. 40000-55000ft között szerzhető be.
Figyelem! A rendszer minden megvásárolt termékhez hozzáadja automatikusan a postaköltséget, így rémisztően magas összegek adódhatnak a rendelés végére. Természetesen ezt emailben módosítom. Hozzávetőlegesen 10db ilyen pici 1-1, 5ml minta súlya 25g körül van.



Jelenlegi ára: 220 Ft

Az aukció vége: 2015-05-20 05:34
. Sulwhasoo koncentrált ginseng szemkrém, 1ml - Jelenlegi ára: 220 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése