2014. december 29., hétfő

F&F Új női harisnyanadrág L - Jelenlegi ára: 1 Ft


Teljesen új, sosem hordott női harisnyanadrág
színe: sárga
márka: F&F
méret: L
A licitálással/rendeléssel elfogadod az alábbi feltételeket, ezért kérlek, olvasd el! Üzletrontók, komolytalan vevők kíméljenek!
A meghirdetett árnál alacsonyabb áron értékesíteni nem szeretnék!
A Vatera szabályzatában az adás-vétel rendezésére 14 nap áll. Ha ennyi idő alatt ez nincs rendezve, negatív értékelés mellett a terméket újrahirdetem. Kérlek, csak e-mailben egyeztessünk, levelezzünk! Telefonos megbeszélésre nincs lehetőség!
Mindig és minden esetben a képen látható és meghirdetett állapotban postázom a terméket, igyekszem biztonságosan csomagolni. Ha kérdésed lenne, licitálás előtt tedd fel, kérlek, mert utólagos reklamációt nem áll módomban elfogadni! Magánszemély vagyok, az otthon feleslegesé vált holmikat árulom, éppen ezért semmilyen garancia, visszavásárlás, visszautalás, javíttatási és egyéb jogcímű költség engem NEM terhel, és nem kötelezhetnek rá.
Fizetni Erste bankszámlára lehet. Rózsaszín csekken bankszámlára befizetett utalást nem tudok elfogadni!
Szállítás:
Utalás megérkezését követően igyekszem minél előbb postázni. Az aktuális postai díjszabás érvényes, ami súlyfüggő, több termék egyben postázása lehetséges.
Kézbesítés során - postán - sérült küldeményekért felelősséget nem vállalok.
A fentiek el nem olvasása nem jogosít fel arra, hogy az adásvétel másképpen történjen!
Sajnos volt már, hogy "nem olvasták el a feltételeket és a terméklapot", de elvárták, hogy én alkalmazkodjak, és megmondták, mikor vigyem hova a terméket. Ez nem így működik! A termék helye egy tájékoztató, de a Fizetési/szállítási adatok alatt világosan, mindenki számára elérhető módon fel van tűntetve, el lehet olvasni, hogy milyen módon lehet átvenni a terméket. Személyes átvételt nem minden esetben tudok biztosítani, inkább kérdezz rá licitálás előtt! Személyesen átadni annak tudom, akivel a terméklapon megbeszéltem.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-01-18 12:57
. F&F Új női harisnyanadrág L - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése