2014. április 25., péntek

Dobogómajor üdülési jog, örökös részvénnyel - Jelenlegi ára: 990 000 Ft

ELADÓ
Üdülési részvény, tulajdonosi jogokkal
Tegyen ajánlatot!
Eladó a Hévíz Club Dobogómajor (Hévíztől 1 km-re) területén 3 személyes, 4 csillagos, D. épület (bioház) 514-es számú apartman üdülési joga, minden év 37. hetében (piros – főidény, általában szeptember 2. hete) Az üdülési jog 2010-ben lett vásárolva és 99 évig használható, mely miután részvények adásvételéről van szó, minden tulajdonos váltásnál újra számolódik, tehát gyakorlatilag örökös. Alapvetően ezért különbözik minden más üdülési jogtól. Tartalma: 25db, 50 000Ft/db ABBÁZIA D. értékpapír (részvény) 25 szavazati joggal, melynek értéke a piaci viszonyoktól függően változik, természetesen nő.
Az üdülési jog mellett tehát a befektetett pénz nem kopik, hanem részvényként értéken marad. Az üdülés itt TULAJDONOSI érték, melyhez RCI csere lehetőség is jár, a világ szinte minden területére. A piros főidény ráadásul garantáltan ki is adható.
Az üdülő különálló, több apartmant magába foglaló házban helyezkedik el. Az üdülőkomplexumnak saját uszodája és sport központja, wellness szolgáltatása és fizioterápiás központja van. A komplexum területén étkezési lehetőség, parkolás adott. A „ D” épület közvetlen a strand mellett található, s a parkoló is mellette van.
A fenntartási költség éves szinten 40. 000 forint körül mozog.
(Üzlet esetén, az ideit még kifizetem)
Jogi személy is lehet tulajdonos, akkor az ÁFA visszahívható.
Hévízhez és a Balatonhoz való közelsége miatt rengeteg kikapcsolódási és szórakozási lehetőség közül lehet választani.
Külföldieknek, pihenésre, üdülésre illetve kikapcsolódásra vágyóknak is nagyon előnyös lehetőség.
A hévízi fürdő gyógyvize autóval 5 perc alatt elérhető.
Az üzlet lebonyolítása személyesen, ügyvéd által megírt adás-vételi szerződés aláírását követően, a vételár egy összegű kifizetését követően történik.
Részletesebb tájékoztatásért keresse fel az üdülő honlapját!


Jelenlegi ára: 990 000 Ft

Az aukció vége: 2014-05-15 06:59
. Dobogómajor üdülési jog, örökös részvénnyel - Jelenlegi ára: 990 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése